Търсене
 
навсякъде в Енциклопедия в Базата данни в Новини
За членове:
Потребителско име
Парола
Вход
РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО!
Регистрирайте се в най-големия некомерсиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори, търгове и изложби, пазарни тенденции в цените. Можете да публикувате произведения за продажба, търгове и изложби, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Актуални събития
Модилиани с нов каталог и серия предстоящи международни изложби

23.06.2017
Виж повече
В Касел ще бъде построен институт Документа

23.06.2017
Виж повече
Новини
Новини от чужбина
Трима обвинени за он-лайн продажба на фалшиви принтове на Демиън Хърст
 Ванс съветва колекционерите по цял свят да не се отказват от онлайн аукционите за да не се превърнат в жертва на измама, а да потвърдят автентичността на произведението като се свържат с художника, институция, която го представя или академичен експерт, преди да направят значителна инвестиция.
Пазар
Първото селфи на Уорхол се очаква да донесе 7 000 000 паунда
  Водеше се дебат относно това, дали Уорхол всъщност е казал, че „в бъдеще всеки ще бъде световно известен за 15 минути“, но изречението несъмнено приляга на неговия бранд и история. И в съвременната социална медия и свят наситен със селфита, прогнозата никога не е звучала по-точно.
Изложби от чужбина
ПЪРВИЯТ МЕЖДУНАРОДЕН ПРОЕКТ НА ГАЛЕРИЯ БАРБЕРИНИ ПОКАЗВА АМЕРИКАНСКОТО СЛЕДВОЕННО ИЗКУСТВО В ГЕРМАНИЯ
 Американското изкуство от първата половина на ХХ век все още е относително неизвестно в Европа. Трите централни теми на изложбата - пейзажи, портрети и градски пейзажи - представят напречен разрез на американската живопис. Експозицията проследява началото на абстрактната живопис, която също се развива през това време.