Търсене
 
навсякъде в Енциклопедия в Базата данни в Новини
За членове:
Потребителско име
Парола
Вход
РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО!
Регистрирайте се в най-големия некомерсиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори, търгове и изложби, пазарни тенденции в цените. Можете да публикувате произведения за продажба, търгове и изложби, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Актуални събития
Скулптура, дело на Константин Бранкузи постави рекорд на търг на аукционна къща "Кристис"

19.05.2017
Виж повече
Кой е италианският скулптор, който "простря" ръце над Венеция

19.05.2017
Виж повече
Новини
Интересно
5 модела мини чанти - произведения на изкуството
Този аксесоар заема ключово място в гардероба и става все по-красив, както може да се види от следващите пет изключителни модела обявени за произведения на изкуството от Кристис, те са и предмет на колекционерски интерес. Всички са лотове от специален аукцион в Хонконг на 31 май 2017 година.
Интересно
Творци превърнаха останки от ремонта на семейното имение на Джон Кенеди в произведения на изкуството
 „Необходимо ми беше време да осъзная, че това са артефакти от фамилия Кенеди. Обичах семейството и ми липсват. Да видя предметите, беше много емоционално преживяване за мен“, каза творецът Ричард Нийл.
 
Пазар
Картина на Казимир Малевич беше продадена за 21, 2 милиона долара
 Абстрактната картина с маслени бои "Супрематична композиция със самолет в проекция" от Казимир Малевич бе продадена за 21, 2 милиона долара, след като първоначалната й оценка бе между 12 милиона и 18 милиона долара.