Търсене
 
навсякъде в Енциклопедия в Базата данни в Новини
За членове:
Потребителско име
Парола
Вход
РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО!
Регистрирайте се в най-големия некомерсиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори, търгове и изложби, пазарни тенденции в цените. Можете да публикувате произведения за продажба, търгове и изложби, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Актуални събития
Гоблените на Рафаело ще бъдат изложени до творбите на Микеланджело в Сикстинската капела

18.02.2020
Виж повече
Ай Вейвей пуска работни якета: произведение на изкуството, което всеки може да си направи сам

18.02.2020
Виж повече
Новини
Интересно
Руският художник Петър Павленски отново e aрестуван в Париж
 През май 2017 г. френското правителство предостави на Павленски политическо убежище, след като той напусна Русия поради обвинения в сексуално насилие. По-късно същата година, като част от „политически пърформанс“, той подпали входа на сградата на банка в Париж, осъждайки банкерите като новите монарси.
Изложби от България
"Изложба 6" на Бранимир Антонов в Галерия Сезони
 И този път давам воля на едно любимо мое увлечение да разработвам елементи, дълбоко залегнали в съзнанието ми ..... отново и отново ...... разгръщайки въображението си, трансформирайки и променяйки значението им процес, който силно ме увлича и за който съм в непрекъсната готовност. 
Интересно
„Музей на Оскарите“ ще отвори тази година в чест на Кърк Дъглас
 Структурата, наподобяваща кълбо - проектирана от Ренцо Пиано сякаш плава, за да символизира „фантазията и магията на филмите“ и е свързана чрез небесни мостове с преобразуван универсален магазин, в който се намират основните галерии.