НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
Марина Aбрамович – обвинена в участие в „сатанински ритуали” (14.11.2016)
 Марина Абрамович неочаквано се появи в центъра на скандал, който избухна заради писма, свързани с предизборната кампания на Хилъри Клинтън.  Уикилийкс /Wikileaks/ разпространи скандална кореспонденция между Джон Подеста, ръководител на предизборния щаб на Хилъри Клинтън и Марина Абрамович.
 
В мейлите си Подеста и Марина Абрамович се уговарят да организират т.нар. Spirit Cooking /Готвене на духове/, което всъщност е зловещ сатанински ритуал, свързан с рисуване на тайни знаци със свинска кръв и др.

Абрамович коментира скандала като заяви, че думите в писмата й са били "извадени от контекст" и нарече обвиненията "възмутителни и абсурдни": "Всеки, който е чел мемоарите ми, знае колко далеч съм от сатанизма. Светът наистина се превръща в ад. Абсолютно съм изумена как нещо може да бъде извадено от контекста си. "

Мнозина смятат обаче, че именно Марина Абрамович е главната жрица на могъщ сатанински култ.

Разпространено бе и видео, което датира от 1997 г. В него се вижда как Абрамович пише върху стена надпис, който се отнася за работата на британския окултист Алистър Кроули – той се занимава именно с окултни ритуали, в които използва кръв, майчино мляко, мед и други секрети. Във видеото Абрамович записва „рецептата” на Кроули върху една от стените.
 
 
.
.
.
.
.
.
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!