НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
16-то издание на „Арт Атина” (13.05.2010)

От днес 13 май до 16 май 2010 г. гръцката столица отново е домакин на вече установения фестивал „Арт Атина”,който има удоволствието да покаже на широката публика над 300 художници изложени от 58 галерии от 11 страни.

Това са: Австрия, Белгия, Кипър, Франция, Германия, Великобритания, Гърция, Италия, Холандия, Турция и САЩ.

Панаирът на изкуствата е представител на 38 институции пряко свързани със съвременното изкуство. Това именно са: музеи,фондации,хора занимаващи се с промотиране на изкуство и медия.

Организаторита на „Арт Атина 2010“ ще представят и експозицията “Книги на гръцки творци: Съвременни рисунки и издания“ показвайки на посетителите книги, които същевременно са и произведения на изкуството. Изложбата се състои от около 120 работи на над 60 творци, а нейн куратор е Мария Ангели.

Освен това избрани работи от 2006 до 2009 г. на победителите на наградите “Spyropoulos“ ще бъдат показани на панаира, а куратор на това е Олга Данилополу.

Програмата на фестивала включва множество пърформанси, дискусии, организирани обиколки и други по-специални събития.ART-ATHINA 2009: General view: Galleries level
ART-ATHINA 2009: General view: Galleries level
ART-ATHINA 2009: Paralell Program: Talks
ART-ATHINA 2009: Paralell Program: Talks
ART-ATHINA 2009: Bookshop
ART-ATHINA 2009: Bookshop
ART-ATHINA 2009: General view: Galleries Level
ART-ATHINA 2009: General view: Galleries Level
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!