НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
Арт уикенд в Пловдивската баня (15.06.2010)
Центърът за съвременно изкуство в Пловдив кани всички почитатели на съвременните форми на арт уикенд в пловдивската Баня Старинна. От 18 до 20 юни 2010 артисти от цял свят участват в пърформанси и акции със заглавие Места и Субекти. Куратор на мероприятието е чехът Якоб Рачек.
Стартът на арт уикенда е в петък в 19:00 часа, когато чуждестранните гости Елизабет Пенкер, Сузане Рьогенхофер, Марина Фауст, Емерик Ено, Алберт Майър ще изпълнят своя акция в екип със студенти от Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство в Пловдив. В събота по същото време галерия Коридор в Стария град ще домакинства събитие със странното име “ДаДа Да Академия архив / ПОКАЗАН” с творби от участниците в петъчния пърформанс. Мария Фауст пък ще покаже самостоятелна акция "на три стени" в галерия Сариев. В неделя, на 20 юни уикендът ще завърши отново в Баня Старинна с «33 скици» на формация Вилхем Грьонер (Берлин).
Сдружение „Изкуство днес”
Център за съвременно изкуство – Пловдив, баня Старинна
МЕСТА И СУБЕКТИ
Пърформанс арт уикенд от 18-20 юни 2010 г.

Места/Субекти2
Места/Субекти2
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!