Основни данни
Галерия "Ракурси"


Галерия

Галерия „Ракурси” е сред сравнително младите наши галерии. Създадена е през 2004 г. от две дами – Румяна Йонева и Росица Чушева. Кой стои зад тях? - Румяна Йонева е съпруга на адвокат Георги Йонев. Росица Чушева пък е съпруга на един от най-прочутите наши реставратори Емил Чушев.
Галерията показва съвременно изкуство и организира търгове /аукционна къща „Ракурси”/. Сред най-известните и успешни изложби на „Ракурси” е експозицията „Ивановден”, която се случва винаги на 7 януари – това засега е единствената галерия, в която  легендарният художник Иван Вукадинов доброволно показва свои картини веднъж годишно, на именния си ден. „Ракурси” работи с Георги Чапкънов, Атанас Хранов, Ина Дамянова, показва и някои  авангардни произведения, първформанси и инсталации.

Снимка Галерия Ракурси
 

адрес: ул.”Хан Крум”4а
телефон: +359 2 981 26 17
email: [email protected]
 

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!