ARTPRICEBG В ПРЕСАТА
<< 12 >>
КАК САЩ ОБЯВИ, ЧЕ БРАНКУЗИ ПРАВИ КУХНЕНИСКИ ПРИБОРИ, А НЕ ИЗКУСТВО

artprice.bg предлага безплатна справка за пазара на изкуство, както и за интересни теми от световната история на изкуството. За сп. Правен Свят сайтът разказа за първи път подробно как големият скулптор от румънски произход Константин Бранкузи /Бранкуши/ е спрян на границата за САЩ, а произведенията от изложбата му - обявени за кухненски прибори, не за изкуство. американците смятат, че скулпторът е просто един хитрец, който се опитва да избегне митото, лъжейки, че неговите метални прибори са произведения на изкуството. Тезата на митничарите е потвърдена от академичните художници. Бранкузи обаче се явява в съда и убеждава юристите, че това е изкуство - как става това - вижте в приложението материали.

Статия на artprice.bg 1 стр.
Статия на artprice.bg 1 стр.
Статия на artprice.bg в Правен Свят - ІІ стр.
Статия на artprice.bg в Правен Свят - ІІ стр.
ARTPRICE.BG НА FRIEZE ЛОНДОН
Екип на artprice.bg посети един от най-големите панаири за съвременно изкуство - Frieze Лондон. Сайтът предостави безплатно информация и снимки от събитието за списание "Правен свят".
Статия на artprice.bg публикувана в сп.
Статия на artprice.bg публикувана в сп. "Правен свят"
Статия на artprice.bg публикувана в сп. Правен Свят
Статия на artprice.bg публикувана в сп. Правен Свят
Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!