УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА WWW.ARTPRICE.BG
Правила за ползване и въвеждане на информация в www.artprice.bg

Всеки, който иска да разгледа или публикува информация за художник, изложба, произведение на изкуството, е добре дошъл в простанството на www.artprice.bg.

След безплатна регистрация вие можете свободно да участвате във форуми и да пишете из целия сайт. Пращайте ваши собствени текстове – практиката copy-paste не се толерира при нас. Посочвайте вашите източници – те ще направят материала ви по-достоверен. Ако лично сте присъствали на събитието, за което пишете, направете го в първо лице.

Истината не е черно-бяла. Тя често има много гледни точки и много страни. Затова www.artprice.bg  винаги публикува опровержения и застава на страната на истината. Тя често се ражда след спор – затова спорете, но се опитайте да го правите интелигентно и учтиво – всеки е невинен до доказване на противното.

www.artprice.bg не носи отговорност за материалите, качени от наши читатели. Нека всеки, който знае, че конкретна статия е неточна, напише истината за случая. Една от целите на www.artprice.bg е създаването на общество сред българските ценители и хората, които правят, подкрепят или просто харесват изкуството. За да се създаде едно общество, хората трябва да проявят инициатива и да се борят за изкуството. Направете го и вие. Нека заедно подредим хаоса, наречен български артпазар.

www.artprice.bg не допуска грубо отношение, обиди, квалификации – всеки, който си позволи да нарушава тези правила или опитва да качва чужди и копирани материали, ще бъде помолен да напусне пространството на изкуството.

 

Качването на линкове към чужди сайтове в това пространство не е етично спрямо създателите на www.artprice.bg  и хората, които работят доброволно всеки ден за повишаване на нивото му. Това е некомерсиален сайт и опити за неразрешена реклама няма да бъдат толерирани.

Желаем ви приятни минути с www.artprice.bg

 

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!