НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
ИЗКУСТВО-АТИНА 2010 (11.01.2010)
След широко приветствания успех от 15то изложение на ИЗКУСТВО-АТИНА от май 2009 (където бяха показани работи на повече от 300 творци, представители на общо 58 галерии от 12 държави, предизвикали интереса на 12 000 посетители) Интернационалния панаир за Съвременно Изкуство на Атина се завръща отново със своето 16то изложение, което ще се проведе от 13 - 16 Май 2010 г.

Процедурата по приемане на документи за участие за 2010 г. приключи на 10 Януари 2010 г.

Събитието ще се проведе на Faliro Pavilion (TaeKwonDo), което миналата година за четири дни беше превърнато в искрящо островче от изкуство, оставяйки всички посетители и участници с чудесни впечатления.

Интернационално одобрения панаир е основан през 1993 г. от Hellenic Art Galleries Association с цел да популяризира избрани галерии от Гърция и цял свят, като паралелно с това организира и програма с важни арт събития. Тази година, главният директор Александрос Станас заедно с борда на директорите на Hellenic Art Galleries Association и компанията организатор са планирали серия от нови мероприятия, които ще обхващат целия град.
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!