НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
Сър Антъни Хопкинс представя изложба със свои произведения (18.02.2010)
Един от най-великите актьори на всички времена, сър Антъни Хопкинс, разкрива друг свой талант в наскоро завършените си произведения на изкуството. Тази прекрасна художествена колекция ще бъде на разположение на посетителите на „Gallery 27” в Лондон, в дните между 17-ти и 20 февруари 2010 г., след което ще бъде преместена в галерия „The Dome”, Единбург, където ще остане от 2-ри до 6-ти март 2010 г. Изложбата ще включва 38 произведения върху хартия, 7 акрилни платна и пет отпечатъка. Творбите ще бъдат на разположение за желаещите да ги закупят.

В своята техниката на рисуване Хопкинс използва шпатула. Творби му съдържат изключителен заряд и жизненост и са богати на емоции и цветове.

Интересът на Сър Антъни към изкуството произхожда единствено от любовта му към него, "Когато рисувам, аз го правя свободно и без безпокойство за чуждите мнения и критика. Рисувам изцяло за удоволствие”.

Джонатан Пул, организатор на изложбата, коментара "Сър Антъни приема своето изкуство много сериозно и аз изпитвам дълбоко уважение към художествените и актьорските му възможности. За мен е удоволствие да представя творби на Антъни Хопкинс, тъй като лично аз сам голям почитател на неговите произведения. Тази изложба дава възможност на хората да видят една различна страна от Сър Антъни от гледна точка на неговото майсторство и уникалната му индивидуалност.”
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!