НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
През април 2010 година „Панаир на изкуствата Токио” отново отваря врати (24.02.2010)
“Панаир на изкуствата Токио” e най-голямото по рода си изложение в Япония, водещо началото си от 2005 година. То включва широк спектър от стилове и периоди в изкуството, като например антики, азиатско, модерно и съвременно изкуство.
 
Това изложение е мястото на което любители, колекционери, журналисти и куратори идват за да търсят творби и да се запознаят с най-новите тенденции в света на изкуството.
 
През 2010 г. „Панаир на изкуствата Токио” ще се проведе в периода 2 – 4 април, като ще включва 139 водещи галерии от целия свят и ще представи около три хиляди произведения.

Първоначално изложението стартира с цел да представи разнообразието и обаянието на японското изкуство. През последните четири години, става известно по света като едно от най-значимите изложения за изкуство в Азия.

И този път „Панаир на изкуствата Токио” ще продължи да насърчава по-нататъшното развитие на японския пазар на изкуство, предлагайки възможността за запознаване с разнообразни и качествени произведения. „Панаир на изкуствата Токио” се старае да отразява не само сегашните, но също и бъдещите арт сцени.
„Панаир на изкуствата Токио”
„Панаир на изкуствата Токио”
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!