НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
150 галерии и дилъри от цял свят на среща в Брюксел (18.03.2010)
150 галерии и дилъри от цял свят ще се включат в тазгодишния арт панаир в Брюксел, който стартира на 19 март 2010.

Мебели, картини, скулптури, икони, бижута, часовници, гравюри, арт Нуво, Арт Деко, Ориенталско изкуство, керамика, примитивно изкуство и пр. произведения ще бъдат предлагани за продан там.

Галериите, които имат право да участват в изложението се избират от комитет от 25 експерта, които проверяват автентичността на всяка творба при приемането й.
По този начин се гарантира качеството на произведенията пред високите гости на панаира.

Всяка година над 30 хиляди големи колекционери от цял свят посещават изложението с цел и попълват своите сбирки с произведенията, които могат да намерят тук.

Тъй като тази експозиция подкрепя изцяло разнообразието и международната дейност този път Еурантика ще представи галерии и дилъри на картини в три категории: класически антики, изкуството на ХХ век и европейско изкуство и археология, като по този начин засилва еклектизмът на самото събитие.

Брюксел се намира в сърцето на Европа, с наистина стратегическо географско положение, поради което винаги са му оказвали влияние различни култури и е бил център на културни обмени.

Точно затова тази година темата на панаира Еурантика ще бъде Континентите. Ще бъдат събрани на едно място от Племенно и Ориенталско до Съвременно изкуство.

Брюкселското изложение датира от 28 години.

 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!