НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
Продължава фестивалът на изкуствата „Арт поток“ в Царево (18.07.2017)

Второто издание на фестивала за изкуство “Арт поток” продължава до 23 юли. To включва театрални спектакли, изложби, а също и общ концерт на рок бандите “Ера”, “Тангра” и “Гравити Ко”.

Тази година  „Арт поток“ започна с изложбата на Стефан Божков и приятели в Общински исторически музей- Царево. Събитието бе открито от кмета на общината Георги Лапчев, народния представител Диана Саватева и организатора Димитър Тодоранов. Любовта е тема на изложбата „Стефан Божков и приятели“, която събира творци като Евгени Йонов, Камен Старчев, Петринел Гочев, Калоян Илиев-Кокимото, Николай Бузов и други.

В седем поредни четвъртъка плакати със стихове на български поети ще красят улиците на Царево и Лозенец. „Пощенска кутия за приказки“ ще гостува в лятното кино на Царево, предстои да чуем и Мария Илиева, Криско, Графа, Любо Киров, Ъпсурт, „Акага“, Jeremy?.

Специално място в програмата имат моноспектаклите на гранд дамите на българската сцена Стоянка Мутафова и Татяна Лолова - „Госпожа Стихийно бедствие“ и „Дуенде“. Театралният афиш включва и постановките на Елин Рахнев „Ако Роналдо беше Чехов“ и „Дубльори“ и комедията „Мъжът на жена ми“, режисирана от Мариус Куркински.
Актьорите от театър „Иван Димов“ Хасково ще заемат сцената на читалището на 20 юли с постановката „Дубльори“ . На 21 юли Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов ще участват в постановката на Мариус Куркински „Мъжът на жена ми“.

Последната фестивална вечер 22 юли е специално запазена за Стоянка Мутафова в ролята на “Госпожа стихийно бедствие”.
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!