НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
Aрт Фест Берковица за втори път (28.07.2017)
 В Берковица от 17-ти до 20-ти август се събират артисти и творци от страната и чужбина, за да преобразят градчето под връх Ком в алтернативен и модерен център на изкуството.

Интернационалната арт платформа Арт Фест Берковица стартира 2016 и тази година се завръща, отново обединявайки стрийт арт, модерни и експериментални арт форми.

От 12-ти август започват музикалните ателиета, концерти, пленери по живопис, графити-рисуване на открито и работилници за деца и възрастни, а кулминацията на събитията ще бъде от 17ти до 20-ти август, когато ще бъдат представени крайните резултати. Над 30 артисти от Европа ще превърнат фестивалния ареал на местната обсерватория, зад областта Малинарката в оpen air галерия на всеобхватното модерно изкуство. Ще има графити наживо, концерти, изложби, виртуален тур, пърформанси, арт инсталации, уъркшопи, абсолютно необходимата чил територия и пътешествие в берковския балкан в последния ден на фестивала.

Сред акцентите в програмата са триото графити художници – Innerfields от Берлин, българския графити артист Glow и Фредерик Шулц, който ще представи своя изложба в рамките на феста.

Фестивалът е организиран от доброволческа инициатива, подкрепен от Община Берковица, няма входна такса, събира поколения художници, професионалисти, активисти и приветства всички почитатели на доброто настроение културата и изкуството!

.
.
.
.
.
.
.
.
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!