НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
ГАЛЕРИЯ СЕЗОНИ ПРЕДСТАВЯ ЗИМНА ИЗЛОЖБА НА БЪЛГАРСКО ИЗКУСТВО (10.12.2019)

 Галерия Сезони по традиция показва в края на годината избрани произведения на класически автори, творили през 1930-1950г. и съвременни български и чужди автори.

Изложбата, която ще бъде отворена от 11 декември, илюстрира необятните възможности на творците. Tе споделят със зрителите своите размисли и емоционални състояния, пречупени през призмата на творческия индивидиум и чрез различни техники.

  В експозицията зрителят може да открие пейзажи, фигурални композиции, абстрактни преживявания, интимни трепети, хумористични закачки и уникални скулптурни фигури!

Празничната изложба е повод за приятни преживявания и възможност да зарадвате вашите близки с произведение на изкуството за предстоящите Коледни и Новогодишни празници!

  Живопис, рисунка и скулптура ще наситят пространството на галерия Сезони през месец декември и януари с празнично настроение и безброй красиви преживявания. Пространството на галерията ще се изпълни с артистична атмосфера и провокиращо богатство на идеи.

  Представени са авторите Димитър Казаков- Нерон, Андре Плансон, Васил Мандов, ДиКиро, Васил Стоилов, Димитър Батоев, Йордан Гешев, Христо Йончев – Крискарец, Стоян Василев, Стоян Венев, Валентин Василев, Никола Пиндиков, Ивайло Савов, Марио Жеков, Мария Райчева, Десислава Янева, Вълчан Петров, Петър Вълчев, Стойчо Желев, Сашо Рачев, Милчо Спасов и Галя Абрашева.
Димитър Казаков - Нерон
Димитър Казаков - Нерон
Галя Абрашева
Галя Абрашева
Христо Йончев Крискарец
Христо Йончев Крискарец
Васил Стоилов
Васил Стоилов
Валентин Василев
Валентин Василев
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!