НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
Бъдещето на живота - бутикова изложба на съвременния словенски дизайн в София (07.10.2021)
 Изложбата, която продължава до 17 октомврив Depoo, е разработена в сътрудничество между Центъра за творчество/МАО и Министерството на външните работи на Република Словения, изложбата е промоционално събитие, организирано в рамките на словенското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Изложбата „Бъдещето на живота“ показва новаторски методи, чрез които словенският дизайн отговаря на бъдещите предизвикателства пред нашето общество чрез продукти, които умело съчетават местните материали с традиционното занаятчийство.

32-та артикула, представени в изложбата, прeдвиждат бъдещето на нашето ежедневие, когато суровините вече няма да са налични в изобилие, производствените методи и човешките ресурси ще трябва да се рационализират, а продуктите да се адаптират към ново поколение потребители, които очакват персонализирани решения. Те се характеризират с иновативна и технологично напреднала продукция, която производителите и дизайнерите съчетават с огромната си любов към живота и природата. Представените артикули съчетават креативността и визията за предприемачество. Те подчертават историите на модерни брандове, които изразяват функционалност, страст, новаторско приложение на материалите (най-вече дърво) и нови техники за производство, основани на местното занаятчийство и усъвършенстваните методи за устойчиво производство.

.
.
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!