НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
10 изложби в СБХ през септември (01.09.2023)
10 изложби са включени в програмата на Съюза на българските художници през септември. Новият сезон започва днес, а експозициите ще бъдат показвани в различни зали на СБХ.

Стартът на новия есенен сезон днес ще бъде с изложбата „Елена Виденова. Керамика“. Експозицията ще продължи до 16 септември в зала 2А на ул. „Шипка“ 6. От утре пак до средата на месеца може да бъде разгледана изложбата „Черната кутия“. Тя е част от проекта „Инстинкт за неприспособимост - памет за поезията на Георги Рупчев“ на Мария Ландова. 

От 7 до 28 септември в зала „Райко Алексиев“ зрителите са канени на експозицията „Млади български художници“. Тя е национална изложба-конкурс за живопис и скулптура. СБХ поддържа политика на приемственост и в последните години все повече млади художници, не-членове на съюза, биват канени за участие в кураторските изложби.

Бижута, керамика и живопис също ще изпълнят залите на Съюза на българските художници през септември - „Отвъд мащаба“. Изложба на секция „Бижута“ 12 – 30 септември, зала 1С, „Шипка“ 6

.
.
.
.
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!