НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
Воден булевард на изкуствата в София (07.09.2010)
От 25 септември до 9 октомври 2010г. софийският мост до НДК ще бъде изложбена площ на един проект организиран от Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите-7 (А.Р.И.З.-7) и Асоциация „Аз обичам водата”.

Мотото на експозицията е „Воден булевард на изкуствата” и включва тематични вечери, в които участват млади художници; изобразително, декоративно и приложно изкуство; детски пленер с рисунки; фолклорни изпълнения и съвременни танци; традиционни български занаяти; водни вечери; етно кухня и винени дегустации и др, съобщи А.Р.И.З.-7.

Освен това по време на събитието ще бъде показана и изложба от фотоконкурса на тема „Аз обичам водата”.

След това мероприятие на 1 октомври 2010г. от 20:00 часа ще се състои „Нощ на галериите”.
Това е ежегодно събитие, на което галерии из цялата столица отварят врати за посетители през цялата нощ. Все още се уточняват участващите галерии.

Идеята на тези инициативи е да запознаят зрителите с млади и вече утвърдени български и чуждестранни автори и да им предоставят възможността да усетят притегателната сила на изкуството.

Мост до НДК или
Мост до НДК или "Мост на влюбените"
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!