НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
Панаирът на изкуствата АРТСингапур празнува 10тата си годишнина (13.09.2010)
За десета поредна година Сингапур е домакин на един от най-дългите панаири в този регион посветени на съвременно изкуство „АРТСингапур”.

От 8 до 11 октомври 2010г. експо центърът „Сънтек” ще приюти колекционери, галерии и арт дилъри от цял свят.

За да отпразнуват юбилея си организаторите на фестивала са зпалнувари гала вечеря и благитворителен търг с подкрепата на аукционна къща Кристис и Фондация за борба с детския рак.

Друг ключов момент на мероприятието са проектът „SONY New Media SPACE” от Тан Кай Синг; серията от разговори и дискусии (ARTConversations); представяне на млади и изгряващи автори (NEW FINDS); както и още много.

Тан Кай Синг е наречена „Най-обещаващият млад артист” на събитието „UOB Painting”, когато е била на 18-годишна възраст. За нимава се с видео арт, инсталации, късометражни филми, текстове и пърформанси с разговори.

Панаирът за съвременното изкуство представя водещи галерии с творби на млади художници, които ще преобърнат тенденциите на арт пазара.

АРТСингапур е водещо събитие, защото излага на показ изящни съвременни азиатски творби и то с музейно качество. За пореден път организатор на мероприятието отново е известният куратор Чен Шен По.1
1
2
2
3
3
4
4
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!