НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
Поляк прибра наградата за сценичен плакат (14.10.2010)

Голямата награда на Шестото триенале на сценичния плакат замина за Полша. Томаш Богуславски бе отличен за три свои произведения участващи в едно от най-големите изложения в бранша в Европа, което се организира от Съюза на българските художници. В момента в сградата на съюза на ул. „Шипка” 6 могат да се видят най-интересните постижения в плаката в последните три години в света. Събрани са работи на на над 100 автори от 30 държави.

Две равностойни награди - бронзов плакет, получиха Кирил Златков (и с наградата на Димитровград за български автор) и Франсоа Каспар от Полша. С отличие за млад автор бе удостоен Страхил Димитров, а на Арт директорс клуб - София, за български автор - на Стефан Десподов. Десислава Десева беше отличена като студентка, участничка в триеналето.
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!