НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
Истинското в живота във фотографска изложба (12.01.2010)
Животът, такъв, какъвто е бил винаги продължава, независимо от политически конфликти, глобализация и икономичска криза – доказват красивите и увлекателни фотографии на Явор Ганчев, които могат да се видят в галерия-книжарница София Прес от 19 януари до 30 януари 2010.
 
Хората все така пият кафе, ходят на пазар и с вълнуват от любов, приятелство и дни и същи човешки неща. Екзистенциални по смисъл, но реални като стил, фотографиите ни връщат към нормалните неща в живота и ни напомнят, че той е по-важен от политиката.
 „На Пето авеню в Манхатън или в някоя задна уличка на Истанбул, ще срещнеш едни и същи хора, стига да имаш очи и сърце, за да ги приемеш такива, каквито са” – обясняват от галерията.
 Изложбата носи заглавие Мостове/Истанбул – защото, според автора, тъкмо нормалните и общочовешките неща в живота са мостовете между стария и новия свят.
 
If you need any Rolex Best Replica Watches,contact us, we'll give our best survice to you! 
 
Галерия книжарница София Прес, ул. “Славянска” 29
 
От изложбата Мостове-Истанбул, Явор Ганчев
От изложбата Мостове-Истанбул, Явор Ганчев
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!