НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
Времето на приключващите възторзи в изложба в Лондон (14.08.2018)

  В лондонската „The Photographers’ Gallery” беше открита изложбата под название "Последното ура”, дело на британския фотограф Дейвид Джоунс. В експозицията, коятопродължавадо 8 септември, са включени кадри от 80-те години на миналия век, тържествени приеми и сватби на представители на висшата класа на Англия. 

Каймакът на обществото влиза в лещата на Джоунс в моменти на абсолютната им безгрижност: героите му се напиват, танцуват, целуват и лежат на пода в най-неудобните пози. Според автора това десетилетие е последният весел ден на висшето общество, след което започва неизбежният му упадък.

"Имах достъп до онова, което ми се стори за лицето на един забранен свят. Той е обект, за който много са писани и говорили, но не мисля, че някой от фотографите успя да го улови преди това. Във въздуха имаше промени. Някой го описва като "последното ура" на висшите слоеве.", казва Джоунс.

.
.
.
.
.
.
.
.
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!