НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
Съвременно българско изкуство в София (04.08.2015)
 Изложба на съвременно изкуство може да видим между 14 до16 Август, в Културен център ДаДа. Откриването в навечерието на 14-ти Август ще представи произведенията на повече от 10 различни проекта на нашумяващи артисти. Организатори са екип, стоящ зад платформата Sofia Under Initiative, чиято цел е да дава шанс на млади ъндърграунд артисти.


Неназованите основатели вярват, че ъндърграунд изкуството, трябва да намери своето почетно място в каталога, на всеки интересуващ се от култура човек.

Музика, танци или художетвени творби – платформата има за цел да представи креативните хора от всички общности в отбраната среда от ценители на изкуството с техните творения.

Всички събития брандирани под новата инициатива са планирани с идеята да популяризират неоткритите софийски таланти, като бъдат представени сред възможно най-много от зантересованите жители на столицата и страната. За това присъствие на бранда, спомага и техният посветен фотограф Fat Guy Productions, който произвежда материали, на които да се радвам всички посетили събитието.

Всяко едно събитие на каузата има и благотворителна цел. S.U.I работи винаги със своите приятели от Свободният Център за Свободни Хора, събирайки дарения за техните образователни дейности насочени към широката градска публика и към домовете за деца в Надежда и Долна Баня. Свободният Център е организация на млади свободни хора, решени да докажат, че йерархичните структори и финансовите отношения далеч не са най-важното в един екип от хора, които посвещават живота си на това да помагат на другите.


.
.
.
.
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!