НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
<< 12 >>
Изкуство ли е арт инсталацията? (22.10.2010)
Арт инсталацията вече се приближава до спектакъла, правейки всичко за да изтръгне от зрителя едно голямо „Уау” вместо да достави реално съдържание, пише британската критичка Клер Бишоп в статия за галерия „Тейт”.
още >>
Фрийз срещу Фиак през октомври 2010 (14.10.2010)
Двата най-големи есенни панаира за съвременно изкуство – лондонският Frieze и френският Fiac отварят през октомври и вече са поставени в пряка конкуренция от артнаблюдателите. още >>
Защо скочиха тройно и четворно цените на артистите от Южна Корея (29.09.2010)
Докато цените на произведения от Южна Корея едва стигаха 30 хиляди долара през 2004, днес те спокойно надминават психологическата бариера от 100 000 долара. Как за шест години една държава успя да постигне толкова? – питат се западните наблюдатели.
още >>
Микеланджело - автор на Лаокоон? (24.08.2010)
„Лаокоон и синовете му”, една от най-популярните антични скулптури в света може да се окаже фалшификат, създаден от ренесансовия гений Микеланджело Буанароти (1475-1564), пише научното списание Artibus et Historiae
още >>
<< 12 >>
Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!